Autor: 021.rs

Novi Sad
01.02.2018.
13:56 > 17:43
Gradonačelnik Miloš Vučević i predsednik Skupštine grada Zdravko Jelušić održali su danas prijem za strane delegacije u Gradskoj kući, a povodom Dana grada.
  • Krk na Brk

    02.02.2018 23:19
    Srbine sa severa, ajd leba ti, idi i leči svoje frustracije depresiju i komplexe inferijornosti negde dalje.

    Nije ti ovaj sajt klinika za psihijatriju.
  • Sever Srbije

    02.02.2018 17:32
    /
    Jevreji napravise drzavu,razgrnuse Palestince niko ne trepnu, Hrvati dobise drzavu posle Tvrtka,muslimansku drzavu Federaciju napravise u Evropi.Nemacku ujedinise samo Srbi ne mogu u jednoj drzavi.Nije sporno ako nisi Srbin imas prava na to misljenje a ako si Srbin a prebrojavas krvna zrnca i huskas na separatizam i proterujes i delis nas na granicare,Solunce,koloniste,samodosleljene,proterane onda imas ozbiljan problem i mrznju i sebi.Znas li sta znaci gradjandki rat debilu sto ga prizeljkujes kako drugacije da se ocepite, da ja i moja deca strepimo od af vojske koju pravite a da se ne branimo.paz bogati.ni ne pomisljajte.bolje zasucimo rukave svi i rad i red a na izbore sposobne birati.
  • /

    02.02.2018 11:05
    /
    @Sever Srbije
    ne lazi da su te ovde manjine ucile pravopisu
    u svim skolama su bili najbrojniji partizanski krajisnici

    to ne mozes poreci

    bukvalno ista ciljana grupa koja sada propagira veliku srbiju

    lazove!


  • Sever Srbije

    02.02.2018 00:18
    Sremac
    Upravu si mesanac u skoli u NS dobar deo onih koji su me ucili bili su nacionalne manjine i nisu se bas trudili bas svi da me uce pravopis.'90 ih me izbacivali iz skole zbog nacionalizma,92 vojska i ratiste a od 14 utakmice i navijanje a sport ceo zivot.Sada imam tri sina i "djete" sto bi rekao Torbica.Borim se i ne kukam jel mora doci bolje vreme u Srbiju i dolazi sto je vas manje separatista.Moj pravopis ne bi menjao za tvoj kukavicluk,mekanost, strah i pljuvacinu i mrznji svega sto je Srbija.pisem ovaj kom ako prosli ne puste.pozzzz za 2%
  • Sever Srbije

    01.02.2018 23:03
    Sremac
    Debilko meni u Ns je pola nastavnika i profesora bilo raznih nacionalnosti pa nisu ni ucili bas vec me 90 tih ruslli zbog mog nacionalizma,ratiste pa sverc za zivot zaboravih navijac sam, utakmice.sada 3 sina i dete sto bi rekao Torbica.Izvini nisam pravopisno obrazovan al sam rodoljub i borac zasvoju drzavu.Meni fali obrazovanja u pravopisu a tebi u vaspitanju iz poroduce, tradicije, casti....a kukavicluka,izdajstva i kenjjanja imas ihaj.nisam siguran dal i ti pises ispravno neuk sam al svoju nepismenist be bi menjao za tvoj separatizam,kukavicluk,ne znanje istorije i opste tvog i tebi ovde slicnih smrada.pozzz za 2% idemoooo
  • jo

    01.02.2018 21:53
    Parada
    Parada pijanstva i kiča što bi rekao Djole.Prošao sam danas i ono je tužno bilo za videti.Ja predlažem da se podhitno za sledeći rodjendan naprave šira vrata kako bi štrikano-čarapanske patrijote mogle svoje limuzine ućerat u gradsku kuću.Na sred puta stoje tri šumara u komunalnim uniformama i bleje ko telad kako se ba...a nakrcava ko će bliže parkirati gradskoj kući da ne bi trošili djonove i sveže nafatirane frizure i nokte.A dok se čeka valja malo prijest pa bratija servirala doručak na sred haube i brsti li brsti.Svakih 5 min. u centar utrči neki turbo dizel iz koga ispadaju novkomponovane nade bivših vadikava sa minićima i sveže nakvarcovane a obavezno tu ide i neki od likova koji pantalone zakopčava na kukovima zbog stomaka ali obevazno sa ray ban naočarima i jedinim odelom iz ormana kupljenim na profakturu kao radno odelo.Večeras će verovatno tamburaši imati prekovremeno a sutra u nove radne pobede.Srećan ti rodjendan grade " kulture "
  • Sremac

    01.02.2018 20:32
    Za Sever Srbije
    Razmišljam da li da ti odgovorim ili ne pošto ti je nepismenost jača strana baš kao i shvatanja.

    Nauči da pišeš maternjim jezikom rodoljube ako već hoćeš da budeš nek srpskii patriJota.

    A mogao bi da se pozabaviš i sa geografijom.

    Čisto radi sebe, da ne ispadaš glup u društvu.
  • Sever Srbije

    01.02.2018 19:55
    Sremac,koti drmo kavez pa si besan smiri se malo pa ovo je Srpska Atina kolko se secam.A moji Bacvani uvek kazu otisli Nemci dosli Sremci!
    Sremci najvise nastradali u 2 s.r od okupatora i uvek bili za Srpstvo.Ako si samo Sremac a ne neke narodnosti kojom trebas da se ponosis ,onda si mesanac pa ti je oprosteno sto neznas gde udaras!
  • ja

    01.02.2018 19:27
    pobratimi
    Na tabli pored ulaza u gradsku kuću imate ispisane gradove pobratime.
  • Sremac

    01.02.2018 18:55
    Zašto je ovo tajna? Zašto nisu bili mediji prisutni na prijemu? Zašo se ne znaju stane delegacije? Šta se to krije od nas građana?

    Vučeviću Novi Sad nije tvoj grad a još manje je grad tvoje stranke. Obaška to što ste ga na silu pretvorili u svoju ličnu kazabu.

    Nije vaš!

    Ovo je grad svih nas građana i glavni grad Vojvodine!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna